Om Ajour

Ajour er en leverandør af POS- og betalingsløsninger til Skandinavien med kontorer i København og Oslo.

Vi specialiserer os i at tilbyde løsninger til serverings- og detail-virksomheder, med fokus på at levere effektive og optimerede løsninger, der løser brancherelaterede opgaver og gør hverdagen nemmere.

Kort om Ajour

Created with Sketch.

+4000 installationer

Created with Sketch.

etableret i 2004

Created with Sketch.

2 kontorer

Created with Sketch.

representeret i 9 lande

Mission, Vision & Fokus

2004 >

Ajour har aldrig stået stille!

Siden vi åbnede dørene for første gang mange år tilbage, har vi hver dag arbejdet for at udvikle os og udvikle vores produkt til at blive et hak bedre end det var dagen forinden.

 

Med en vision om at være en af de ledende leverandører indenfor POS og betalingsløsninger på det Skandinaviske marked, kan vi ikke stå stille!

Bidrag til miljøet med Ajour

Hos Ajour føler vi det som vores pligt at give vores bidrag til miljøet. 

Dette indebærer blandt andet at vi har indarbejdet metoder og moduler til at man kan drive en mere miljø-effektiv forretning.


Med Ajour’s beregnings- og statistik-værktøjer vil Ajour kunne rådgive i forbindelse med lager- og svind-optimering, så indkøb og produktion kører så optimalt som muligt.

Ud fra historiske salgsdata vil Ajour komme med forslag til optimal genbestilling eller produktionsvolume, således at man undgår unødvendig svind og lagerfyld. 


At give sit til miljøets bedste er selvfølgelig nok årsag i sig selv, men at kunne gøre det samtidig med at man optimere sin forretning er en gave. 

Vil du kontaktes?