Indkøbsaftale

Med Ajour’s indkøbsaftale kan Jeres organisation, forening m.m. opnå fordelagtige løsninger med tilpassede rabatter og forhold, som gør det lettere og bedre for tilknyttede selskaber at drive deres forretning.

Pris-aftale

Tilknyttede selskaber vil opnå fordelagtige priser grundet stor-indkøb på udstyr, software, licens og lignende.

plug'n'play

Standardpakker kan formes og videreformidles til tilknyttede selskaber, således at købet bliver optimalt og enkelt at gå til.

Optimerede løsninger

Mulighed for behovs-specifikke løsninger som udvidelser, tilrettelser og generel udvikling som tilpasser sig til de tilknyttede selskabers behov.

hvad skal til

For at kunne få en indkøbsaftale kræves der et betragteligt potentielt forretningsgrundlag.

Alle tilknyttede selskaber kræves dog ikke tvunget over på vores løsninger efter aftaleindgåelse, det står Jer frit for, så længe der er potentielle muligheder for os.

Hvorfor have en indkøbsaftale

Den simple grund er at det er fordi det er vigtigt at købe ind til de rigtige priser. Blandt andet er det ikke altid man selv ved hvor man skal lede, ligesom man kan være for lille til at få attraktive priser. Udover dette kan tillægges årsager, som at man er for lille til at få specialtilrettede løsninger, opstartsvalg og konfigurering kan være uoverskueligt m.m..

Hvordan går du frem

Du kan kontakte os via nedenstående kontaktformular, skrive os en e-mail på contact@ajournordic.com med overskriften “indkøbsaftale” og et par ord om hvem I er, samt hvilke tanker I har gjort Jer. Alternativt skal du ogå være velkommen til at ringe os på +45 8644 2211.

Ajour x Hørkram = Indkøbssamarbejde

Få mere information