QSR

Med Ajour’s integrationen imellem Ajour & QSR køkkenskærmssystem, vil bestillinger gjort på kassen blive sendt til køkkenskærmene i køkkenet, akkurat som man kender det fra køkkenprintere, bare mere avanceret med et utal af muligheder.

Som restaurant er dine største mål at servere kvalitetsmad til dine gæster og at skabe en god madoplevelse. QSR hjælper til dette med en fleksibel løsning til dit køkken. QSR’s skærme til køkken tilpasser sig hurtigt og nemt til ethvert restaurantmiljø og yder support til travle køkkener med programmerbare funktioner som forberedelsestider og adgang til produktionsinformation i realtid. QSR’s kraftfulde dataværktøjer og tilpassede indstillinger gør dem til en førende inden virksomhed indenfor køkkenskærms-systemer.

Sådan samarbejder Ajour og QSR

Hurtig håndtering af bestillinger

Løsningen reducerer tiden, som bliver brugt på håndtering af bestillinger. Du kan bruge smart-screens, til at få et nemt og hurtigt overblik over status på en bestilling og hvilke retter der skal produceres.

Det data drevne køkken

Analyser data via et overskueligt dashboard, så du kan se hvor effektivt dit køkken egentlig er. Ligeså vigtige dine salgsdata er, ligeså vigtige er dine data på produktiviteten i dit køkken, for i sidste ende, så er det effektiviteten i dit køkken, som gør det muligt at levere en sublim mad-oplevelse til dine gæster og i sidste ende øge din omsætning.

Sådan øger du kvaliteten af din mad

Mad som bliver serveret efter at have ventet på de andre retter bliver klar giver ikke den optimale oplevelse af dit produkt eller din restaurant. Hvis du vil være sikker på at din mad bliver leveret til gæsten som beregnet, så kan du med fordel opsætte et flow, hvor bestillingen først kommer til stationen, når den skal produceres i forhold til de andre elementer i bestillingen.

Disse passer QSR for

Restauranter, caféer, hoteller og generelt serveringssteder.

Sådan kommer du igang

Tag kontakt til os i Ajour, så hjælper vi dig.

Få mere information