Nets

Ajour leverer integration til betalingsterminaler fra Nets som gør det nemt for forretningsdrivende at modtage betaling fra kunder og sikre at der ikke sker indtastningsfejl under ekspeditionen.

Nets er blandt de største i markedet. Og når folk siger, at elefanter er alt for tunge at danse med, påstår de det modsatte: De er meget mere letbenede, end du tror.

 

Hos Nets får du alt, du skal bruge for at modtage kortbetalinger, uanset om du sælger børnetøj i din butik, serverer Michelin mad eller giver de morgentrætte kunder et kaffe-boost. Når først du har valgt den rigtige betalingsløsning, er det eneste du behøver at fokusere på, at sælge varen – så sørger vi for at betalingerne flyder.

Hjemmeside: www.nets.eu

Sådan samarbejder Ajour og Nets

Tag imod alle kort

Listen af betalingskort er lang, men bare rolig - du kan tage imod de gængse betalingskort Dankort, Visa, Mastercard, UnionPay, JCB, Diners og Discover. Har du brug for andre kort, klarer Nets også den, så du altid kan være sikker på, at kunderne kan betale med dét, de foretrækker.

Forretningsindsigt

Som sagt, er elefanter ikke altid tunge at danse med, og Nets vil rigtig gerne gøre dit liv lidt lettere. Med i alle tre varianter af deres betalingsløsning får du derfor gratis adgang til en Nets portal og prisvindende app, hvor du kan følge med i dine betalinger, i forretningens udvikling og meget mere.

Disse passer Nets for

Alle der ønsker en lettere hverdag i forlængelse af salg fra betalingsterminal

Sådan kommer du igang

Ta kontakt til os i Ajour, så hjælper vi dig med kontakt til Nets, samt at få opsat integrationen på 2 minutter.

Materiale

Få mere information