Crunchorder

Lad gæsterne bestille mad og drikke digitalt – uden at betale kommission! Crunchorder tilbyder selvbetjeningsløsninger til alle typer gæsterejser.

Med Crunchorder kan du tilbyde dine gæster at bestille mad og drikke i alle scenarier – take away, click&collect, bestilling fra borde, roomservice, catering, etc. Du betaler ikke kommission, og får en platform som er nem og simpel at bruge samtidig med at mulighederne er uendelige. Uanset størrelse og erfaring med selvbetjening, er Crunchorder et godt match.
Er gæsterne trætte af smartphone apps, så er Crunchorder svaret, som værende ren web-app, hvilket gør det endnu nemmere for dine gæster at bestille og betale. Du får desuden mulighed for at benytte din egen AjourPay-aftale, hvor du kun skal betale 1,2% i transaktionsomkostninger og hvor pengene lander direkte på din bankkonto.

Sådan fungerer Crunchorder

Igang med det samme

Tilmeld dig og få med det samme adgang til opsætningen af din konto.

Crunchorder ordner

Crunchorder laver din egen webshop, og hjælper med at få det på din egen hjemmeside eller f.eks. QR-koder til borde eller værelser.

Crunchorder > Ajour

Gæster kan bestille og betale, og ordrer sendes direkte ind i Ajour POS og/eller på e-mail, printer, tablet eller hvor det passer dig.

Sådan samarbejder Ajour og Crunchorder

Disse passer Crunchorder for

Alle forretningskoncepter hvor gæster kan bestille mad og drikke.

Sådan kommer du igang

Kontakt Ajour eller Crunchorder for en uforpligtende snak eller tilmeld dig med det samme og kom i gang med at lade dine gæster bestille digitalt.

Få mere information