AjourPay

Ajour leverer integration til egne betalingsterminaler fra AjourPay, som gør det nemt for forretningsdrivende at modtage betaling fra kunder og sikre at der ikke sker indtastningsfejl under ekspeditionen.

Hos AjourPay står alt med STORT og er transparent.

 

AjourPay ønsker at give kunden den terminalløsning som er bedst og billigst for forretningen.

Derfor er AjourPay kommet med noget rimeligt smart!

 

Med deres faste pris kan du bruge dine betalingsterminaler så meget eller så lidt som du vil, på forskellige betalingskort med en fast transaktionspris som eneste omkostning.

 

Intet over, intet under – Ingen faste månedlige omkostninger!

Sådan samarbejder Ajour og AjourPay

Kablede betalingsterminaler

Med Ajour og AjourPay's integration tilrettet kablede terminaler, vil beløb automatisk blive sendt til terminal ved klik på betalingknappen i Ajour. Samtidig vil AjourPay automatisk sende en besked tilbage til Ajour når transaktionen er gennemført og handlen automatisk kan afsluttes i Ajour.

Trådløse betalingsterminaler

Med Ajour og AjourPay's integration tilrettet trådløse terminaler, vil det være muligt at benytte betalingsterminalen som eneste værktøj ved afslutning af borde. Du kan med andre ord slå bordet fra Ajour direkte op på din AjourPay terminal, hvorefter du kan afslutte bordet og udskrive kvittering. Integrationen vil ligeså sende en besked tilbage fra AjourPay til Ajour om at bordet nu er gjort op.

Disse passer AjourPay for

Alle der ønsker en lettere hverdag i forlængelse af salg fra betalingsterminal.

Sådan kommer du igang

Ta kontakt til os i Ajour, så hjælper vi dig med kontakt til AjourPay, samt at få opsat integrationen på 2 minutter.

Materiale

Få mere information