e-conomic

Med Ajour’s integrationen imellem Ajour & e-conomic kan du læne dig helt tilbage imens dit bogholderi kører af sig selv. Integrationen er fuldstændig automatisk og sørger for at debitorer, kontoplan og kontantsalg samt fakturasalg synkroniseres imellem systemerne.

e-conomic blev grundlagt i 2001 af revisor Jacob Wandt. Han havde længe tænkt, at der manglede et ordentligt redskab til at gøre samarbejdet mellem revisor og kunde lettere. Jacob Wandt sammensatte derfor et team af ildsjæle, som gik i gang med at udvikle en regnskabsløsning, der var fleksibel, sikker og nem at bruge.

 

I dag er e-conomic markedsledende i cloud-baserede økonomisystemer i Danmark og har over 140.000 kunder.

e-conomic er ejet af Visma, som hver dag hjælper flere end en million små og store virksomheder i hele Europa med effektiv forretningssoftware.

Sådan samarbejder Ajour og e-conomic

Automatisk bogføring

Det daglige salg bliver automatisk overført til e-conomic og vi hjælper meget gerne med konfigurationen i samarbejde med din revisor, så det bliver opsat bedst muligt for alle parter.

Faktura

Ajour’s integrerede debitorstyring, gør det muligt at sende faktura direkte til dine kunder og er altid synkroniseret med e-conomic således, at betalingsbetingelser mv. altid er korrekte.

Vareforbrug

Dit vareforbrug kan overføres til e-conomic pr. finanskonto.

Synkronisering af kunder

Uanset om du opretter dine kunder direkte i Ajour, eller i e-conomic, så bliver de automatisk synkroniseret imellem systemerne.

Synkronisering af leverandører

Uanset om du opretter dine leverandører direkte i Ajour, eller i e-conomic, så bliver de automatisk synkroniseret imellem systemerne.

Disse passer E-conomic for

Alle typer Ajour kunder som ønsker en gnidningsfri hverdag med automatiske overførsler imellem regnskabssystem og kassesystem.

Sådan kommer du igang

Ta kontakt til os i Ajour, så hjælper vi dig med kontakt til e-conomic, samt at få opsat integrationen på 2 minutter.

Materiale

Få mere information