Engage alt i en POS

Hurtig og alsidig – det perfekte forhold mellem stabilitet og ydeevne. Med 7. generations Intel Core-processorer  er den skabt til at køre professionel software. Engage kan udover det leveres med endnu kraftigere processorer alt efter behov til ekstra styrke.

Uforpligtende tilbud?

Ring på telefon 8644 2211 eller benyt kontaktformularen

Engage alt i en standardløsning

En alt i en standardpakke fra Ajour indeholder en alt-i-en touch maskine, en printer og en kasseskuffe. Udover dette kan løsningen sammensættes af flere hardwarekomponenter såsom; stregkodescannere, betalingsterminaler, køkkenskærme, håndholdte enheder m.m.

Ajour Engage alt-i-en

34 x 22 x 29 cm

Kasseskuffe

33 x 33 x 10 / 41 x 41 x 10 cm

Kvitteringsprinter

14 x 20 x 14,5 cm

Vil du bygge din egen løsning?

Fordele ved Ajour Engage

Created with Sketch.

Robust

Hardwaren er fremstillet i robust aluminiums materiale for at beskytte,- uanset om den bruges inde eller udenfor. Frontpanelet er vandtæt og bagside coveret er designet til at kunne modstå væske og støv.

Created with Sketch.

Stabil

Produktet leverer fantastisk stabilitet med banebrydende hardware elementer med uovertruffen kvalitetsniveau, sjældent har markedet oplevet en POS station med så få hardwarefejl i så kompakt indpakning.

Created with Sketch.

Multitouch

Skærmen fungerer fuldstændigt med den samme touchfornemmelse, som vi kender fra vores smartphones uanset om man har iPhone eller et andet.

Created with Sketch.

Kraftig

Alle løsninger leveres med Intel Core I5 eller I7 og med 4-8GB ram samt en lynhurtig SSD harddisk på 128GB. Med andre ord leveres et fremtidssikret produkt.

Få mere information & modtag et uforpligtende tilbud​