Frontliners

Med Ajour sin integrasjon mellom Ajour og Frontliners kan du enkelt finne din lønnsprosent for de forskjellige dagene eller periodene. Integrasjonen er fullstendig automatisk og sørger for at finans tallene synkroniseres mellom systemene hvert minut.

Frontliners er en digital plattform som gir virksomheter en omfattende løsning som kombinerer rekruttering, personlig profilering, opplæring, motivasjon, ytelsesmåling og salgsoptimalisering. Veien mot det er basert på data, og Frontliners bruker kunstig intelligens og maskinlæring, slik at dine ansatte lettere og raskere kan optimalisere ytelsen og selskapets salg.

Slik samarbeider Ajour og Frontliners

Realtime data

Frontliners henter data direkte fra Ajour og kan dermed spore inntektene minutt for minutt. Tallene blir brukt til å måle de ansattes innflytelse på omsetningen, som kan måles mer nøyaktig når vi kan bryte ned omsetningen til enkelte minutter.

Kjede løsning

Om du har mer enn en lokasjon så kan Ajour også overføre omsetning pr. avdeling.

Disse passer Frontliners for

Alle typer Ajour kunder som ønsker seg en knirkefri hverdag med automatiske overførsler mellom medarbeidersystem og kassesystem.

Sådan kommer du igang

Ta kontakt med oss i Ajour så setter vi deg videre i kontakt med Frontliners, samt hjelper deg med å få satt opp integrasjonen hurtigst mulig.

Materiale

Bli kontaktet og få mer informasjon