ClickCease

Floristen betalingsaftale på 0,65%

Ajour Pay og Floristen Danmark tilbyder en af markedets bedste betalingsaftaler.  

Ajour PAY x Floristen Danmark = 0,65% betalingsaftale

Hvad kræver dette af mig?


Stort set ingenting!

Så snart vi modtager lidt standard information fra dig, kan vi sende dig din Floristen fordelsaftale, som kan tilknyttes din terminal.

 

Du behøver ikke engang at skifte betalingsterminal, men hvis du ønsker det, tilbyder vi betalingsterminaler til 149,- pr. mnd

Floristen betalingsaftale

Ajour PAY
0,65% Floristen betalingsaftale
 • Omsætning: 2.000.000
 • Én samlet udbetaling efter 1 dag
 • Samlet omkostning: 0,65%
 • 13.000,- i omkostninger
 • 1.987.000 udbetalt

Gennemsnitlig anden leverandør

.
1,32% Gennemsnitlig aftale
 • Omsætning: 2.000.000
 • Varierende udbetalingsdage efter korttype (2-7 dage)
 • Samlet omkostning: 1,32%
 • 26.400,- i omkostninger
 • 1.973.600 udbetalt

Med mange års brancheerfaring har vi givet vores bud på den optimale betalingsaftale for blomsterbutikker, hvor der er fokus på tre nøgle-elementer;

gennemsigtighed, likviditetsoptimering og forudsigelighed.

 

Vores indløsning som går ved navnet AjourPAY er en løsning som ikke er afhængig af en bestemt type terminal, og tilbyder ét gennemforhandlet fast transaktionsgebyr som eneste omkostning samt én samlet udbetaling af omsætningen dagen efter pengene er omsat.

 

Rimeligere og mere forudsigelig aftale er svær at finde.

Få den rigtige betalingsaftale til din blomsterbutik

For at kunne modtage andre betalingskort (Visa, Mastercard, Diners m.fl.) end dankort på betalingsterminal er det nødvendigt at have en indløsningsaftale.

Efter at have arbejdet med blomsterbutikker i mange år er vi kommet frem til, hvad vi mener, er de 3 vigtigste parametre:

 

Omkostninger tilknyttet

AjourPAY har bare én lav variabel omkostning, nemlig en fast procentsats af kortomsætningen.

 

Antal dage før pengene er på bankkonto

AjourPAY ved hvor vigtig likviditet er, så vi sørger for én samlet betaling dagen efter pengene er omsat.

 

Kortmix man ønsker at kunne modtage

AjourPAY giver dig mulighed for at modtage alle typer betalingskort du ønsker, uanset om dette er debet, kredit, virksomhedskort, indenlands eller udenlands.

Jeg ønsker at høre mere om hvad jeg kan spare med Floristen 0,65% betalingsaftale

Jeg vil høre mere om hvad Floristen betalingsaftale kan gøre for mig.


Skriv dig op for at få tilgang til din
0,65% fordelsaftale.


  Kan jeg få betalingsterminalen integreret til kassesystem?

  Såfremt du ønsker det kan også kassesystem købes af Ajour til en fordelagtig Floristen rabat.

   

  Kassesystemet kan enkelt integreres med betalingsterminal og regnskabssystem som f.eks. e-conomic, så alt administreres automatisk.

  Hør hvad Marianne Blomster mener om Ajour

  Marianne Blomster er en velrenomeret blomsterhandler i Aabenraa. Indehaver Marianne stod med den udfordring at det administrative arbejde med regnskab og generel økonomisk administration tog alt for meget tid fra det at være blomsterhandler.

  Mål

  Målet for Marianne var enkelt, hun skulle igen kunne få lov til at bruge tiden på at være blomsterhandler til fingerpidserne istedenfor at bruge store dele af sin tid på administration. Med andre ord en enklere og mere smidig hverdag, hvor hun ikke skulle bruge tid på manuelle processor, samtidig som hun ønsket at få undersøgt, hvorvidt det var muligt at spare penge på sin betalingsaftale.

  Marianne besluttede derfor at blive kunde hos Ajour, da hun ønskede en enklere og mere smidig hverdag.

  Ajour har givet mig en lettere hverdag, hvor administrative processor nu kører automatisk og tiden som tidligere blev brugt på bogføring og administration nu bruges på at være blomsterhandler. Også betalingsaftalen blev forbedret, hvor jeg i dag betaler langt mindre i gebyrer på betalingskort.

   

  Udover de mere normale funktionaliteter er det især muligheden til at kunne sende en faktura til en debitor, som efterfølgende automatisk overføres til regnskabssystemet for afstemning, eller muligheden til at benytte elektroniske gavekort, som automatisk afstemmes og regnskabsføres, som står stærkt. Altså, det er jo super nemt at kunden bare kan bruge gavekortet, næsten som var det et dankort og så ordnes alt automatisk!

   

  Også supporten er til UG+, selv på sager som man måske egentlig ikke kunne forvente de burde hjælpe med, forsøger de at løse for en, hvis det kan være med til at gøre din hverdag lettere.

   

  Hvis du ønsker at få en meget lettere hverdag hvor du ikke behøver at bruge tid på det administrative, men kan bruge tid på at være kreativ istedet, så er Ajour perfekt.

   

  – Marianne Kaluzny, Marianne Blomster

  Få mere information & modtag et uforpligtende tilbud